Karadağ İlkokulu

WEB https://karadagilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Karadağ Mah., Kaş, ANTALYA
VİZYON : Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmektir. Bölgemizde örnek bir okul olabilmektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda geleceğin büyüklerini yetiştirmek için kaliteyi arttırarak;Ezberci değil,öğrenmeyi öğrenen,Davranışlarının sorumluluğunu bilen,Çevreye sahip çıkan ve çevre bilinci olan,BEN değil ÜLKEM ve BİZ diyebilen öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 09:00- 15:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmaktadır.
Ulaşım : Köye doğrudan ulaşım yoktur. Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Öğretmenlerimizin bir kısmı ilçe merkezinde bir kısmı ise köy yerleşim yerinde kiraladıkları evlerde ikamet etmektedirler.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklık: 180 Km İlçe Merkezine Uzaklık: 39 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :